2008. április 30., szerda

Tomi, Dóri meg Ronda

Amíg én blogolok, addig Moncs levelezik az otthoniakkal, és szerencsémre az egyik levelét szinte teljes egészében át tudtam emelni ide:

Nehéz úgy írni, hogy közben Ákos már mindenről beszámolt a blogon... :) De talán meg nem regélt a mostani hétvégénkről, úgyhogy most gyorsan beelőzöm... ;))

Ja, mindig van valami történés a kis otthonunkban, nem nagyon lehet unatkozni. Érkezett múlt héten egy svájci lányka, aki - mivel hely nálunk már nem volt - egymaga lakik egy kis estudióban (garzonban). Sajnálja is nagyon, halálra unja magát esténkent... :( Na, és milyen nemzetiségű a legújabb osztálytársunk? Na, na? Hát magyar kérem szépen! :) Nem semmi, mi? Erre mi sem számítottunk! Egy szimpi balatonlellei fiú, aki egyesek szerint 26 eves, mások meg úgy értettek, hogy elmúlt már 30 is... :)) Ez a fránya spanyol... :D

Amúgy ez az utolsó befizetett hetünk a suliban, úgyhogy most ezerrel törjük a buksit, hogy hogyan tovább. Vagy gőzerővel elkezdünk lakást keresni (szombaton el kellene hagynunk a mostani szállást), vagy hosszabbítunk a suliban meg 1-2 hetet... Holnap választ kell adnunk a suliban, így sok időnk már nincs a gondolkodásra...

Na, végre kidugtuk az orrunkat Malagából! Pénteken suli után kocsiba pattantunk, és megnéztünk két környező üdülővárost. Tettük ezt azért, mert mikor a neten keresgéltem kiadó lakások után, Malagában viszonylag keveset tálaltam, míg mondjuk Torremolinos-ban vagy Fuengirola-ban egy csomót. Ezek a tengerparti városkák 15-30 percre vannak Malagától kocsival, úgyhogy akar bele is férhet. Ráadásul elég jó a tömegközlekedés errefelé... Jó turistás hely mindkettő! :)

Aztán szombaton ismét kocsiba pattantunk és két csoporttársunkkal együtt felutaztunk Ronda városba, ami neve ellenére cseppet sem ronda! :)) Ott találkoztunk néhány magyar barátunkkal is (köztük Tamasi Dórival), persze nem meglepetésszerűen! Barlangászni jöttek egy hétre, és a szállásuk Rondában volt, ezért vált hirtelen aktuálissá az amúgy is régóta tervezett rondai kirándulás. Klassz kis nap volt! :) Ákos szerintem szuper képeket produkált megint, de erről magatok is meggyőződhettek hamarosan a blogon... ;)

Copyright 2008 Mikola Akos

Nincsenek megjegyzések: